Šta je otkrio ruskim prankerima?

Sve češće se dešava: I Rotšild nasjeo na prevaru!

  • 19.07.2023. 21:55

Šef finansijske grupe "Rothschild & C"o Aleksandar Rotšild rekao je tokom razgovora sa ruskim prankerima Vovanom i Leksusom da njegova kompanija od 2017. godine djeluje u interesu ukrajinske Vlade.

Prankeri su pozvali Rotšilda i predstavili se kao predsjednik Ukrajine Vladimir Zelenski. Razgovor se vodio uz posredovanje bivšeg savjetnika francuskog predsjednika Fransoa Miterana – Žaka Atalija.

Ruski prankeri

Ruski prankeri "nasamarili" bivšeg državnog sekretara SAD, mislio da priča sa Zelenskim

„Kao što znate, naša kompanija djeluje u interesima Vlade Ukrajine i Ministarstva finansija od 2017. godine. Razvili smo odlične odnose sa ljudima u vašoj Vladi. Uglavnom smo se bavili pitanjima kredita. Kao što znate, nismo ravnodušni prema vašoj zemlji“, rekao je Rotšild, misleći da razgovara sa Zelenskim.

Putin: Bili smo nevjerovatno strpljivi i tolerantni...

Putin: Bili smo nevjerovatno strpljivi i tolerantni...

Takođe je istakao da njegova imperija nije pogođena antiruskim sankcijama, pošto je kancelarija u Moskvi bila veoma mala.

Baron, bankar, čovjek težak 200 milijardi - Bendžamin Rotšild

Baron, bankar, čovjek težak 200 milijardi - Bendžamin Rotšild

„Kad kažem 'veoma mala' mislim na deset stručnjaka za bankarske poslove. Kao što znate, zatvorili smo tu kancelariju kada je počeo sukob. Mi smo, generalno, vrlo malo radili u Rusiji. Kao što sam već rekao, od 2017. smo mnogo više sarađivali sa vašom zemljom“, kazao je Rotšild, a piše Sputnjik.


Пратите нас и путем Вибера