Na hiljade

Sve više eksplicitnih i kompromitujućih fotografija Bajdenovog sina

  • Извор: Агенције
  • 12.06.2023. 15:43

Grupa "Marko Polo" objavila je dodatne kompromitiujuće fotografije Hantera Bajdena, sina američkog lidera Džozefa Bajdena.

Na stranici "bidenlaptopmedia.com" objavljeno je u startu skoro 9.000 fotografija snimljenih između 2008. i 2019. na Havajima, na Kosovu, u Kini, Londonu, Parizu, Rimu....

Većina fotografija pronađena je na laptopu Hantera Bajdena i njegovom ajfonu, a ostatak su snimci i poruke koje je razmjenjivao.

"Daily Mail" , koji piše o ovom slučaju, provjerio je autentičnost fotografija i utvrdio da se one podudaraju sa onim što je pronađeno na Hanterovom laptopu.

Hanter Bajden poznat je ne samo po raskalašnom životu - uz njega se vežu brojni skandali koji ne idu u korist ugledu njegovog oca.

Između ostalog, objavljeno je da je ucjenjivao platom jednu zaposlenicu kako bi od nje iznudio intimne odnose, da je bio pod istragom za utaje poreza, a u javnost su procurile i informacije o njegovim kontaktma s kineskim špijunima kao i priznanje jednoj prostitutki da su mu "ruski dileri ukrali laptop".

"New York Times" je nedavno objavio mejl poruke koje dokazuju da je Hanter Bajden predstavio svog oca Džoa, tadašnjeg američkog potpredsjednika, izvršnom direktoru ukrajinske energetske firme manje od godinu dana prije nego što je stariji Bajden izvršio pritisak na vladine funkcionere u Ukrajini da otpuste tužioca koji je istraživao tu kompaniju.

Skandalozni materijal iz "arhive" Hantera Bajdena u opticaju je već desetak dana, a, kako procjenjuju mediji, biće u nastavcima objavljivan do američkih izbora.

Пратите нас и путем Вибера