Objavljen snimak

Tijelo poznatog glumca pronađeno zakopano u dvorištu: Ruke mu bile vezane, a žica oko vrata

 • Извор: Курир
 • 26.05.2023. 17:33

Brazilski glumac Džeferson Mačado (44) koji je nestao prije skoro pet mjeseci pronađen je zakopan ispred jedne kuće u Rio de Žaneiru.

Vijest da je glumac pronađen mrtav objavila je porodična prijateljica na njegovom nalogu na društvenim mrežama.

“Sa velikim žaljenjem vas obavještavamo da je Džef pronađen mrtav”, napisala je u srceparajućem postu Sintija Hilsendeger.

Nesvakidašnja nezgoda: Mješalica za beton prepolovila automobile

Nesvakidašnja nezgoda: Mješalica za beton prepolovila automobile

Policija je saopštila da je tijelo glumca pronađeno vezano i ugurano u drveni sanduk koji je potom zakopan dva metra ispod zemlje u dvorištu jedne privatne kuće u naselju Kampo Grande. Identifikovan je na osnovu otisaka prstiju.

"Ruke su mu bile vezane iza glave”, rekao je porodični advokat i naglasio da je glumcu bila omotana žica oko vrata što ukazuje na to da je vjerovatno zadavljen.

Advokat je dodao da je tijelo isprskano nekom hemikalijom kako se ne bi osjećao neprijatan miris raspadanja.

Vojska Srbije se razmješta - Srbija neće dozvoliti novu

Vojska Srbije se razmješta - Srbija neće dozvoliti novu "Oluju"

Na snimcima se vidi da je kovčeg otkopala i izvukla ekipa od devet ljudi koja je najprije bušilicom morala da razbije betonski pod.

Policija u Brazilu traga za čovekom koji je iznajmio nekretninu.

Neidentifikovani osumnjičeni, koji je navodno poznavao Mačada, posljednji put je viđen kako ulazi u kuću prije oko mesec dana.

"Džefersona su hladno i brutalno ubili zavidni i zli ljudi”, napisala je Hilsendeger na glumčevom Instagram nalogu.

Desetoro povrijeđenih prilikom upada Kurtijevih specijalaca u zgradu opštine Zvečan

Desetoro povrijeđenih prilikom upada Kurtijevih specijalaca u zgradu opštine Zvečan

Pronalazak tijela znači i kraj sage koja je počela nakon što je Mačado, koji je inače rodom iz Rija, nestao u januaru, a policija je saopštila da je posljednji put primijećen u Kampo Grandeu.

Mačadova porodica je saznala za njegov nestanak tek nakon što ih je jedna nevladina organizacija obavijestila da je njegovih osam pasa danima samo u kući. Tokom narednih mjeseci, međutim, porodica je primala poruke od nekoga za koga su sumnjali da se lažno predstavlja kao glumac.


Mačadova majka Marija das Dores rekla je da joj je prepiska bila sumnjiva jer je bila puna pravopisnih grešaka i nije joj djelovalo da se dopisuje sa svojim sinom. Takođe je prestala da prima pozive od njega, a osoba koja joj se predstavljala kao Mačado je to objašnjavao time što mu je telefon pao u toaletu.

Zubin Potok: Rosu sa dugim cijevima ispred zgrade opštine

Zubin Potok: Rosu sa dugim cijevima ispred zgrade opštine

Porodica je postala sve zabrinutija nakon što je primijetila da je Mačadoova lozinka za klaud promijenjena i da mu je funkcija praćenja lokacije onemogućena.

Mačado je počeo da glumi 1997. godine i poznat je po rolama u sapunicama.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.