Filadelfija

Tinejdžeri do smrti tukli starca, snimak zgrozio svijet

  • Извор: Телеграф
  • 09.07.2022. 10:20

Grupu tinejdžera je uhvatila kamera kako se smiju i snimaju dok su prošlog mjeseca u Filadelfiji pretukli starijeg čovjeka saobraćajnim čunjevima, saopštila je policija.

Džejmsa Lamberta (72) napala je grupa od sedam tinejdžera nešto poslije 3 sata ujutru 14. juna dok je hodao Avenijom Sesil B. Mur, saopštila je policija za NBC10.

Uznemirujući video snimak incidenta, koji je policija objavila u petak, prikazuje Lamberta kako pokušava da se udalji od grupe dok ga prate preko ulice prije nego što je jedan od momaka napadača udario žrtvu s leđa čunjem.

Udarac je srušio Lamberta na zemlju. Dok je bio dole, djevojka podiže isti čunj i baci ga na njega dok je drugi iz grupe snimao telefonom, pokazuje video.

Čini se da Lambert ustaje i bježi trotoarom dalje od svojih napadača. Ali ista djevojka ponovo podiže čunj, juri Lamberta i baci ga na njega još jednom dok se neki od tinejdžera smiju.

Jedna djevojka, međutim, nakon udarca drži obje ruke preko usta.

Lambert je prebačen u lokalnu bolnicu gdje je preminuo sljedećeg dana od zadobijenih povreda, saopštila je policija.

Na snimku se vidi kako grupa napušta mjesto događaja.

Od petka niko od tinejdžera nije uhapšen. Policijska uprava Filadelfije nudi nagradu od 20.000 dolara za tragove koji bi ih doveli do odgovornih, prenosi "Telegraf.rs".


Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм