Počelo suđenje

Tuga: Dječak preminuo nakon što mu se glavica zaglavila u ogradi

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2022. 03:00

Četvorogodišnji dječak Drako Čepmen preminuo je nakon tragične nesreće kada mu se glavica zaglavila u ogradi na unutrašnjem stepeništu u kući u Norfolku, javljaju Britanski mediji.

Kako piše "Daily Mail" jedan od njegovih starijih braće i sestara u 2. aprila 2019. godine pronašao je Draka bez svijesti, a nesrećni dječak je preminuo tri nedjelje kasnije.

Njegova glava bila je zarobljena u razmaku od šest inča između dvije stepenišne kapije koje su bile postavljene jedna iznad druge u okvir vrata, rečeno je u utorak na sudu u Norfolku.

O Draku, koji je bio jedno od šestoro djece, od kojih su sva živjela sa njegovom majkom, brinuli su stariji brat i sestra u vrijeme incidenta dok je njegova majka bila na večeri.

Mrtvozornik Johana Tompson zaključila je da je smrt četvorogodišnjeg dječaka bila slučajna nakon što je doživio srčani zastoj i nepopravljivo oštećenje mozga.

Drakova majka Rejčel Čepmen, koja je u vrijeme nesreće bila trudna 20 nedjelja, rekla je da je postavila stepenišne kapije jednu na drugu kako bi spriječila svoju djecu da se penju preko njih.

"Bila sam trudna i složila sam se sa patronažom da mi treba pomoć i ona se uputila socijalnoj službi. Borila sam se, ali sam znalao da mi treba pomoć. Moj najstariji sin bi pomagao sa djecom", ispričala je ona na saslušanju.

Dodala je da po povratku vidjela najstarijeg sina kako panično zove Hitnu pomoć.

Kaže da je pokušavala da svom sinčiću pruži prvu pomoć do dolaska medicinara koji su ga odvezli u bolnicu.

Drako je stavljen u indukovanu komu, ali je nažalost preminuo tri sedmice kasnije u bolnici.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?