Страшна трагедија

Туга: Родила здраву бебу па преминула четири сата касније

  • Извор: Телеграф
  • 21.02.2024. 22:51

Емили Локли (26) из Велике Британије цијели живот је сањала да се оствари као мајка, а након што се то десило, умрла је.

Новопечена мајка је имала плућну анеуризму која јој је ошететила срце током порођаја, а упркос реанимацији, за њу није било спаса.

Преминула је 6. фебруара, само четири сата након што је родила дјечака Харлија.

Због невјероватне трагедије, здрава беба остала је без мајке, и сада о њему брине отац Тајлер Колинсон (27). Новопечени отац, заједно са породицом преминуле дјевојке, изразио је невјероватан шок и тугу јер је Емили "имала савршено нормалну трудноћу".


Познато гдје је пао сателит који је пролетио изнад БиХ и Хрватске

Познато гдје је пао сателит који је пролетио изнад БиХ и Хрватске

Анеуризме плућне артерије су ријетке, а клиничка слика која их прати је неспецифична због чега наступа изненадна смрт.

Емили и њен партнер живјели су у њеној породичној кући у Стоук-он-Тренту, са њеном мајком Трејси Вутон (46), очухом Марком Вутоном (57) и полубратом Кираном Вутоном (17).

Њена мајка је обећала да ће се бринути о "прелијепом дјечаку Харлију" и додала да ће породица "пренијети љубав коју ће му Емили слати са неба".

"Обоје смо били толико узбуђени што ћемо постати родитељи и Емили ми је помогла да толико вјерујем у себе да ћу као тата радити најбоље. Била је толика подршка и припремљена, био сам задивљен. Осјећао сам се као најсрећнији човјек на свијету што је она изабрала живот са мном. Била је једна од милион", рекао је Тајлер.


Медведев открио зашто је заузимање Авдејевке трајало толико дуго

Медведев открио зашто је заузимање Авдејевке трајало толико дуго

Емили Локли се породила 5. фебруара, на њен рођендан, у Универзитетској болници Ројал Стоук, где је задржана преко ноћи.

Одлучено је да је 6. фебруара у 12 сати ујутру опет прегледају јер је била јако поспана након чега је "веома дубоко удахнула и срушила се".

Болница тек треба да утврди тачан узрок смрти, али су њеној породици љекари рекли да је смрт узрокована "анеуризмом плућа".

Упркос ужасној ситуацији, породица је остала захвална неонаталној јединици  у болници Ројал Сток која је помогла да Харли буде безбједно збринут и пружила му одговарајућу његу.


Кренуо лов на сезонске раднике на приморју: Ово су плате

Кренуо лов на сезонске раднике на приморју: Ово су плате

"Харли је заиста Емилин син. Има њене велике плаве очи, има њен нос, личи на њу", рекла је мајка, преноси "Телеграф.рс".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)