Фронтмен групе "Бијело дугме"

Туга у породици Горана Бреговића: Кћерка подијелила трагичну вијест!

 • 19.12.2023. 16:01

Горану Бреговићу, фронтмену "Бијелог дугмета", преминула је пуница, мајка његове супруге Џенане.

Информацију је на друштвеној мрежи подијелила Уна Бреговић, која се од баке опростила потресним ријечима.

- Ове недјеље, 17. децембра, изгубила сам једну од мени најдражих душа. Моја најбоља другарица, мој највећи извор инспирације, моја лијепа бака, дала је свијету свој посљедњи откуцај срца. Иза себе је оставила тако заглушујући одјек тишине, да ми је данас тешко да напишем ове ријечи - написала је она.

- Захваљујем ти се Бахриа Сосић Суџука што си ми пренијела твој хумор и харизму, твоју страст према моди и умјетности, твоју дјетињасту и великодушну душу према другима. Нека те Бог благослови смилује и нека ти отвори врата анђела. Што се мене тиче, заклињем се да ћу наставити да те чиним поносном на смртној планети. Волим те и увијек ћу те вољети краљице моја, Уна, нанина Вила - написала је Уна.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.