U toku istraga

U jezeru pronađena tijela oca i troje djece

  • Извор: Мондо.рс
  • 14.07.2022. 16:25

Tijela koja su pronađena zajedno sa potopljenim automobilom u utorak veče su tijela Kajla Murmana (27) i njegove djece jednogodišnjeg Kirana Holanda, dvogodišnje Kjane Holand i petogodišnjeg Kajla Murmana, koji su nestali nakon odlaska na pecanje.

Porodica je nestala 6. jula nakon što je otišla do jezera na južnoj strani Indijanpolisa.

"Policajci su u utorak uveče otišli na ribnjak nakon dojave o mrtvoj osobi u vodi. Pronašli su muškarca i konstatovali smrt, a ronilački tim je kasnije pronašao vozilo u kojem su bila tuhela troje dhece" saopštila je policija.

"Detektivi rade na utvrđivanju onog što je dovelo do smrti oca i dhece" navodi se u daljem saopštenju policije.

Porodica i prijatelji Murmanovih ponudili su nagradu od 10.000 dolara za informacije o njhovom pronalaženju. Danima su pretraživali ribnjak i okolinu. Volonteri sa privatnim helikopterom su pretraživali u utorak.

"Telefon mog brata, posljednji put je bio u dometu u blizini jezara oko 00:40 7. jula, nekoliko sati nakon što je pronađen. On je često išao na noćno pecanje, tu nema ništa čudno" rekla je za "Indianpolis" sestra stradalog Maria Murman.

Policijska uprava Indijanpolisa prvo je otkrila da je porodica nestala u nedjelju. Policijaci su pretražili područje i okolna mjesta pješice, takođe i helikopterom.

"Drugi članovi porodice i ja smo frustrirani, što policija ranije nije pretražila ribanjak. Trebalo je bar da pokušaju" rekao je rođak majke stradalog VIlijam Mjuz, prenosi "Mondo.rs".

Istraga će utvrditi tačan uzrok smrti oca i troje djece.


Тагови: