Америка

Убиле човјека па му одсјекле палац како би могле украсти новац са рачуна

  • Извор: Агенције
  • 11.07.2024. 07:14

Палац човјека који је убијен у Вашингтону одсјечен је и искориштен за крађу новца, саопштила је полиција.

Педесеттрогодишњи Фасил Теклемариам пронађен је мртав у својој спаваћој соби у априлу. Имао је неколико посјекотина на ногама и посјекотину на десној руци, а десни му је палац био одстрањен.

Полиција је ухапсила 19-годишњу Одри Денис Милер и 22-годишњу Тифани Тејлор Греј. Истражиоци вјерују како је 19-годишњакиња убила жртву. Свједок је полицији испричао како је убијени мушкарац био "шугер деди" 22-годишње Тејлор Греј.

Поново потрага за човјеком који је изгубио новчаник у Бањалуци

Поново потрага за човјеком који је изгубио новчаник у Бањалуци

Пронађени су докази који указују како су на мјесту злочина кориштена средства за чишћење. Сигурносне камере снимиле су ухапшене дјевојке те двојицу мушкараца како улазе и излазе из зграде у којој је живио Теклемариам.

Истражиоци сматрају да су дјевојке и мушкарци са снимка искористили жртвин кључ како би ушли у стан и узели неколико предмета, укључујући електронику и сатове. Према полицији, Греј и Милер искористиле су одсјечени палац жртве како би се пријавили на банковну апликацију и узели новац са рачуна. 

Ђоковић искрен: Био сам срећан, али и тужан када сам видио шта моја кћерка ради

Ђоковић искрен: Био сам срећан, али и тужан када сам видио шта моја кћерка ради

Греј је с украденим новцем плаћала Убер, марихуану и алкохол. Полицајци су ухапсили Милер 21. јуна, а оптужена је за убиство првог степена. Налази се у притвору гдје чека припремно рочиште. Греј је ухапшена 1. јула, те се такође терети за убиство првог степена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: