ATV

Brazil

Učenik izbo drugaricu nasred časa: Kamere snimile užasni napad

 • Izvor: Kurir
 • 17.05.2023. 17:45

Pomahnitali učenik (14) iz Manausa izbo je olovkom drugaricu iz razreda koja mu se nasmijala kad je pogrešno izgovorio riječ tokom školske prezentacije.

Na šokantnom snimku iz Brazila vidi se kako mladić mirno drži poster zajedno sa još pet drugova iz razreda, međutim, odjednom prilazi i napada iznenađenu djevojčicu olovkom. Zadao joj je najmanje pet uboda u glavu u tijelo dok ga nisu zaustavili.

Incident se dogodio 8. maja.

Na snimku se vidi i da je učenica, koja je sjedila u prvom redu, stavila džemper preko lica prije nego što je više puta izbodena. Čuju se šokirani drugovi iz razreda kako viču dok je jedan od dječaka, koji je takođe bio dio naučnog projekta, skočio da obuzda napadača.

Nekoliko drugih učenika je takođe pomoglo da se dječak zadrži dok nije stigla jedinica policije da ga uhapsi.

Mladu Sarajku zovu

Mladu Sarajku zovu "šaptačica zmijama": Rad s otrovnicama ima posebnu draž

Šefica policije Julijana Tuma rekla je da će protiv dječaka biti pokrenuta istraga zbog pokušaja ubistva. Džon Bareto, dječakov otac, objavio je snimak u kome tvrdi da je morao da preseli porodicu u drugi kraj grada jer su dobijali prijetnje smrću.

Bareto je naglasio da je njegov sin bio žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_