ATV

Kolorado

Upoznao djevojku na internetu, ona ga oralno zadovoljila pa isjekla nožem

 • Izvor: Agencije
 • 19.09.2023. 16:37

Loren Mari Duli (22) iz Kolorada uživala je u Tinderu, očigledno, ali sve govori da se još puno godina više neće moći približiti toj društvenoj mreži.

Naime, upravo je tamo upoznala jednog od svojih ljubavnika, međutim za njihov sastanak se ne može reći ništa drugo osim da je krenuo “krivom stranom ulice”.

Iako se pretpostavlja kako je muškarac nepoznatog identiteta, sasvim logično i opravdano, pristao na neke ponuđene perverzije.

Tačnije, oralni odnos, koji su netom nakon i praktikovali. Za neke se maštarije ipak može reći kako su ostvarene prerano. Da, Loren je “malo” pretjerala.


Nevrijeme već stiglo u dijelove BiH: Led zabijelio ulice

Nevrijeme već stiglo u dijelove BiH: Led zabijelio ulice

Nakon što je odmaklo nešto vremena za vrijeme druženja u njenom apartmanu, njen ljubavnik ništa nije mogao posumnjati jer se Loren izgledom i ponašanjem činila sasvim normalnom. Kao i sve psihopate, kažu psiholozi.

Sve dok na njegovo čuđenje nije izvadila samoljepljivu traku i krenula se zločesto smijati. Smatrao je to neobičnim, ali nije se previše bunio.

Loren je traku iskoristila kako se ne bi mogao pomjeijerati, a potom je izvadila nož, prenosi “DailyMail”.

I tako, dok neki za crtanje koriste olovku, pa čak i kist, Loren se poslužila nožem jer, zašto ne? A pritom se odlučila slikovno izražavati, ni više ni manje nego, na njegovom ramenu pritom ga gušeći, a što je trajalo svega 20 sekundi.

Kada je vidjela plodove svoga rada, vidno se šokirala i otjerala žrtvu u kupaonu kako bi se očistio jer joj je zaprljao kauč.

Nakon cijelog događaja, Loren je od stresa naručila dostavu hrane i zaprijetila svojoj žrtvi kako će ga, bude li vrištao, ubiti te je u miru pored njega pojela svoju večeru.


Medvjed razbucao kokošinjac: Došao na kućni prag – FOTO

Medvjed razbucao kokošinjac: Došao na kućni prag – FOTO

Kako je vrlo brzo nakon toga Loren zaspala, žrtva se uspjela domoći noža koji je bio sakriven ispod jastuka, a isti mu je pomogao da se oslobodi samoljepljive trake.

Slobodan, uputio se u bijeg iz apartmana, što je probudilo “uspavanu ljepoticu”, a zajedno su se igrali lova skroz do parkinga gdje je odlučio nazvati policiju.

Policija tvrdi kako su se njihovi glasovi slabo čuli u pozadini, ali ono sto se na telefonu sa sigurnošću moglo čuti je;

“Zato što si me porezala..i želiš me ubiti”.

Oboje su brzo locirani i pronađeni. Žrtvu su pronašli golu i krvavu od povreda koje mu je nanijela, a njene su ruke bile potpuno razmazane njegovom krvlju.

Loren Duli je optužena za otmicu, napad i prijetnju, a prijeti joj do 25 godina zatvora ako je proglase krivom.

Pratite nas i putem Vibera

 • 18:10 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 18:11 Vremenska prognoza

  Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

 • 19:11 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša