ATV

Dvojica su uhapšena

Užas u Parizu: Turistkinju silovalo pet muškaraca kod Ajfelove kule

  • Извор: Агенције
  • 29.07.2023. 14:27

Nekoliko muškaraca navodno je silovalo turistkinju iz Meksika na Marsovim poljima kod Ajfelove kule u Parizu.

Devojku (27) iz Meksika navodno su napala petorica muškaraca u parku u jedan sad poslije ponoći između srijede i četvrtka, prenio je Le Parisien. Devojka je bila pijana i prevezena je u bolnicu.

Dvojica muškaraca bila su u pritvoru, reklo je tužilaštvo u petak, ali su oni pušteni u subotu. Istražuju se zbog grupnog silovanja.

Desničarska konzervativna gradonačelnica okruga Rahida Dati ponovila je svoj poziv da se park Marsova polja, gde se nalazi Ajfelova kula, ogradi noću. U Parizu je većina parkova zatvorena preko noći.

Poslije 100 godina moći će da se pliva u Seni

Poslije 100 godina moći će da se pliva u Seni

Bild podsjeća da je mlada turistkinja iz Njemačke bila žrtva pokušaja silovanja na istom mjestu. Napadač je u junu osuđen na dvije godine zatvora.

Marsova polja je veliki park koji se proteže od Ajfelove kule i veoma je popularan među turistima i lokalnim stanovništvom.

Biće to ključno mjesto tokom Ljetnih olimpijskih igara 2024. u Parizu kada će odbojka na pjesku biti održana u podnožju Ajfelove kule, a džudo i rvanje u privremenoj Areni Champ de Mars na drugom kraju parka.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм