Dejvid Gruš

Uzbunjivač: SAD kriju dokaze o postojanju vanzemaljske tehnologije

  • Извор: Телеграф
  • 07.06.2023. 10:24

Uzbunjivač i bivši obavještajac Dejvid Gruš predao je američkom Kongresu povjerljive informacije o tajnim programima za koje tvrdi da pokazuju da je Pentagon pronašao "netaknute ili djelimično netaknute letjelice" koje nije proizveo čovjek.

U njegovoj žalbi se navodi da su dokazi o vanzemaljskoj tehnologiji nezakonito sakriveni od nazdora Kongresa od strane obavještajne zajednice kako bi se "namjerno osujetio nadzor Kongresa nad UAP programom".

Gruš je dodao da je bio predmet odmazde zbog svojih otkrića.

On tvrdi da su pronađeni fragmenti "egzotičnog porjekla (neljudske inteligencije, vanzemaljskog ili nepoznatog porjekla)".

Njegove navode potvrdio je i drugi obavještajni zvaničnik Džonatan Grej, koji istražuje NLO.

"Fenomen neljudske inteligencije je stvaran. Nismo sami", rekao je Grej i dodao da je riječ o globalnom fenomenu, ali da nam, ipak, globalno rješenje i dalje izmiče.

Dejvid Gruš je inače 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte, a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obavještajnih agencija.

U aprilu ove godine je napustio američku administraciju.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.