Бјелорусија

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Мајка аутом прешла преко сина (5)

  • Извор: Агенције
  • 09.11.2023. 20:11

Прије неколико дана у селу Kопишче у близини Минска у Бјелорусији, мајка је прешла аутомобилом преко свог петогодишњег сина. Локална полиција објавила је снимак сигурносне камере који приказује узнемирујући тренутак као упозорење родитељима.

На почетку снимка дјечак стоји поред задњих врата црвеног хјундаија.

Док покушава да уђе у ауто, његова мајка је кренула да вози док је све вријеме вукла дјечака за собом. У сљедећем тренутку пада на под и преко њега прелази задња гума аутомобила. Kад је мајка примијетила да дијете лежи на поду, изјурила је из аута, али је заборавила да закочи.

Возило се зауставило након што се забило у зид стамбене зграде док је женино друго дијете сједило у ауту. Потресеној мајци која је зграбила сина и потрчала према слупаном аутомобилу, у помоћ је притрчала и једна пролазница.

Дјечак је с бројним повредама пребачен у болницу гдје прима сву потребну медицинску помоћ.

Према информацијама надлежних служби, против 36-годишње жене састављена су четири прекршајна записника.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!