Na žalost, sav trud joj je bio uzaludan

Vjeverica za četiri dana sakrila 70 kg oraha u parkiran automobil

 • Izvor: Agencije
 • 01.10.2021.18:39

Vlasnik Ševrolea Avalanš pronašao je svoje vozilo prepuno oraha nakon što ga je ostavio parkiranog četiri dana.

Vjeverice su vrlo slične ljudima po tome što su sposobne unaprijed planirati upravljanje svojim zalihama hrane kroz duži vremenski period. Međutim, ovi mali glodari nisu u stanju da uvijek izaberu odgovarajuće mjesto za skladištenje svoje žetve.

Tako je jedna preduzimljiva vjeverica odlučila da uskladišti orahe koje je prikupljala za zimu u motorni prostor vozila.

Vlasnik vozila, Bil Fišer iz Sjeverne Dakote, SAD, pronašao je svoj Ševrole Avalanš prepun oraha, nakon što ga je ostavio parkiranog četiri dana. Na fotografijama objavljenim na društvenoj mreži, Fišer pokazuje kante od 19 litara napunjene do vrha zalihama ove vrijedne vjeverice.

Na fotografijama se vidi i da su svaki slobodan kutak ispod poklopca motora i branici bili napunjeni orasima.

Fišer je na kraju morao ukloniti čitav prednji okvira vozila kako bi sve očistio.

“Morao sam skinuti i branike i izvaditi sve orahe”, rekao je on, ističući kako njegovi napori nisu bili 100% uspješni.

“Još čujem kako se nešto kotrlja unutar vozila, vjerovatno u dijelovima automobila kojima ne mogu prići”, dodao je Fišer.

Jedna fotografija koju je objavio pokazuje da je uspio da napuni ukupno sedam kanti oraha izvađenih iz vozila. Sa svakom kantom koja je u prosjeku imala desetak kilograma, ova vrijedna veverica uspjela je ukupno ubrati preko 70 kilograma oraha za zimu.

Na žalost, sav trud joj je bio uzaludan.

(Magazinalfa)

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.