Бурјатија

Застрашујућа трагедија: Троје малишана изгорјело док се мајка опијала с комшијом

  • 23.04.2024. 22:42

Троје дјеце изгорјело је у пожару породичне куће у Бурјатији, док су покушавали да се сакрију од ватре у ормару, јављају руски медији.

У тренутку пожара дјечаци од двије и четири, те једногодишња дјевојчица, били су сами код куће. Када је ватра захватила кућу мајка дјеце се наводно опијала са комшијом. Иако су ватрогасци и спасиоци брзо реаговали нису успјели да спасе малишане из буктиње.


Ухапшен замјеник Сергеја Шојгуа

Ухапшен замјеник Сергеја Шојгуа

Узрок пожара није још увијек потврђен, али према појединим изворима до њега је дошло када је неко од малишана, остављених без надзора, запалио завјесу. Након тога, у страху су побјегли у ормар на спрату куће, гдје су њихова тијела и пронађена. Са друге стране, неке комшије тврде да је пожар могао да подметне отац који наводно има психичких проблема.

"Тамо су моја дјеца!", наводно је викала пијана жена ватрогасцима када су стигли на интервенцију. Четврто дијете из породице, десетогодишњи дјечак, у то вријеме је било у школи. Због трагедије је покренута истрага и чекају се званични подаци.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.