ATV

Изнио све пикантерије

"Затекао сам швалера у гаћама" Кемишу пријатељ преотео жену

 • Извор: Блиц
 • 05.12.2023. 11:47

Пјевачица Весна Змијанац била је у браку са Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, који ју је касније јавно оптужио да га је варала са колегом Драганом Стојковићем Босанцем.

Сам Кемиш 1987. године у отвореном писму изнио је све пикантерије које су довеле до краха брака.

"Мајка ми је умрла на рукама, био сам и бескућник" Глумац проговорио о најтежим моментима у животу

– Драган Стојковић Босанац, Тахир Туркалић и ја били смо дугогодишњи нераздвојни сарадници у послу и приватном животу. Заједнички смо радили многе пројекте, а мотив нам је био креирање новог звука у народној музици. Као примјер такве несебичне сарадње могу да наведем да сам Драгана Стојковића чак позвао да свира и на плочи моје тадашње супруге Весне Змијанац. У то вријеме, Драган Стојковић нам је био кућни пријатељ и он је заиста једини човјек у кога не бих посумњао да би ми се икада мијешао у брак, а накнадно сам сазнао да је у октобру претпрошле године (1985) већ био са Весном, као и послије тога. У новембру сам се споразумно растао с Весном Змијанац, сазнавши за њене многобројне авантуре – навео је аранжер.

Додао је да су муке за њега почеле тек послије разлаза са Змијанчевом.

Брат младића којег је мајка запалила: Оставила је нас осам и отишла с љубавником

Брат младића којег је мајка запалила: Оставила је нас осам и отишла с љубавником

– Овим сам желио да окончам један ружан период у мом животу. Почетком децембра сам се иселио из заједничког стана у Љешкој улици, а у јануару, када сам дошао по своје ствари, у стану сам затекао новоименованог уредника пропаганде ПГП РТБ (Влада Јовановић, с којим је Весна касније добила кћерку Николију, прим. аут.) у врло домаћој атмосфери (у гаћама). О њему, иначе, имам врло позитивно мишљење, као врло способном пропагандисти, који свесрдним ангажовањем може много да учини на афирмацији неког пјевача (примјер Весне Змијанац) – испричао је, пише Блиц.

Кемиш је даље додао:

– Међутим, афирмација Весне је овог пута ишла преко Зоричиних и мојих леђа, јер је пропагандни тим Весне Змијанац смислио да би за њу било најбоље да афирмацију тражи пјесмама и имиџом у којима оплакује “несрећну љубав” са мном. Не мислим да је постојала зла намјера, међутим, Веснина тенденциозна афирмација претворила се у мору куће у којој ја сада живим. Очигледно да постоје људи који су повјеровали тим пропагандним махинацијама, па нам буквално не дају мира, даноноћно нас узнемиравају телефоном, пишу бљувотине по кући и не дозвољавају да нормално живимо и радимо – написао је Кемиш у отвореном писму тада.


Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.