Кина

Жена на вјенчању сина открила да је млада њена кћерка

  • Извор: Курир
  • 22.09.2023. 04:00

Једна жена шокирала се када је на вјенчању свог сина открила да је млада заправо њена давно изгубљена кћерка.

Будућа свекрва је на вјенчању у Сужоу у Кини примijетила биљег на руци младе који је био веома сличан оном који је имала њена давно изгубљена кћерка.

Када је видјела биљег, пришла је младиним родитељима и питала их да ли је њихова кћерка усвојена прије двадесетак година.

Породица је била збуњена питањем јер је то била тајна, преноси "Курир".

Ипак, преносе кинески медији, родитељи су признали да су пронашли бебу на путу прије много година у подигли је као своју.


Провокативни снимак Милице Павловић је сада јаван

Провокативни снимак Милице Павловић је сада јаван

Прича се ту ипак не завршава. Млада, која се расплакала од среће када је сазнала да је усвојена и да је управо срела своју биолошку мајку, ипак се удала за старијег "брата" јер је свекрва признала да је младожења такође усвојен.

Жена је усвојила дјечака након што је изгубила сваку наду да ће пронаћи своју кћерку коју је годинама тражила.

Једино што у цијелој причи није јасно је како је жена "изгубила" кћерку, али свакако да ова помало бизарна прича прича има срећан крај.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.