Vašington

Ženu živu zakopao u šumi nakon priče o razvodu

  • Izvor: Index.hr
  • 21.10.2022.16:56

Ženu iz države Vašington ove sedmice suprug je živu zakopao u šumi, ali ona se uspjela iskopati iz plitkog groba i pobjeći.

Zamjenik šerifa okruga Turston pronašao je u ponedjeljak oko 1 ujutro izbezumljenu ženu koja se skrivala iza šupe u dvorištu.

"Moj muž me pokušava ubiti", povikala mu je Jong Sok An.

U policijskom izvještaju stoji da je žena u tom trenutku još uvijek imala ljepljivu traku omotanu oko vrata, donjeg dijela lica i članaka.

Na nogama, rukama i glavi imala je velike modrice, a odjeća i kosa su joj bili zaprljani.

Njen suprug Če Kjong An optužen je za pokušaj ubistva, otmicu i napad. U utorak je odveden u okružni zatvor, piše NBC News.

Policija u Lejsiju odgovorila je u nedjelju na poziv žene koja je zvučala kao da joj je neko začepio usta. Žena je ispričala policiji da ju je Kjong An napao u njihovoj kući nakon što je s njim razgovarala o razvodu, koji je u toku, i raspodjeli novca.

Sok An je rekla da joj je suprug vezao ruke iza leđa ljepljivom trakom, ali da je u jednom trenutku, kada je on napustio spavaću sobu, uspjela stisnuti poziv za hitne slučajeve na svom Apple satu i poslati poruku.

Nakon toga ju je Kjong An odvukao u garažu i razbio joj sat čekićem, a poslije je odvezao u šumu.

Dodala je da ju je poslije toga zakopao i na grob stavio teško stablo.

Nakon nekoliko sati uspjela je spustiti ljepljivu traku i pobjeći. Kazala je da je kombi još uvijek bio parkiran u blizini s upaljenim svjetlom kada je pobjegla iz groba, prenosi "Index.hr".