PORTAL-CENTAR-DANA.webp

Домаћа продукција

16:50

Центар дана


Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета?

Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде? Занимљиве, другачије и до сада неиспричане приче? Желите да добијете преглед најважнијих дешавања у граду, земљи, региону и свијету?

Онда је вријеме да у свој поподневни распоред уврстите АТВ-ов поподневни магазин “Центар дана”.

Од понедјељка до петка вас очекује управо такав програм који вриједно припремамо из дана у дан. “Центар дана” освјежење је у свијету медија и свакодневног „живог“ програма.

Препознатљива лица наше медијске куће, са својом младом, ведром и креативном екипом сваки дан за вас доносе приче које су нове и неочекиване авантуре.

Са гостима регионалне сцене и наше свакодневице, херојима и обичним људима са занимљивим причама, новостима из свијета естраде, медија и технологије, моде, здравља и друштва - кроз сат и по сјајног програма у домаћој продукцији трудиће се да ваше поподне претвори у „центар“ најбољег дана.

Очекује вас и прегршт занимљивих рубрика, прича из цијелог региона и садржај који ће вам „напунити батерије“ позитивном енергијом. Нека сваки радни дан буде нова авантура у коју ми сигурно крећемо.

Придружите нам се и ви сваког радног дана од 16:50 јер вас осим наведеног очекује много нових изненађења и садржаја у којима ћете, сасвим сигурно, уживати.