ATV
61237a67c4829-Sport_1920x630.jpg

Домаћа продукција

Спорт

Поред спортског дијела централне информативне емисије „АТВ вијести“ у којем уредници и водитељи Андреј Кнежевић, Иван Драгичевић и Никола Лучић доносе преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација, АТВ има богат и квалитетан спортски програм.

Како би скор био најбољи за тим веселе и увијек спремне екипе спортске редакције, наши спортски новинари са терена извјештавају са најважнијих домаћих спортских манифестација.

Наша спортска редакција често гостује и у оквиру забавног програма. Спорт је моћан и важан чинилац сваког друштва, и на сваки начин га побољшава и доноси забаву којој се увијек радо враћамо. Наша прва постава доноси спортске приче из другог угла, са терена и тренинга, и наравно оне о познатим спортистима. Зато у студију АТВ-а врло често гостују велика имена домаћег и регионалног спорта.

Пратите спортски програм на АТВ-у, јер вас засигурно очекују сјајне утакмице, борбе за најпрестижније титуле, утакмице које сте чекали, спортисти због којих волите спорт и дневни пренос најважнијих вијести из нимало предвидивог свијета спорта.