PORTAL ISTINE I LAŽI 2023..webp

Drama/Romantika

10:55

Istine i laži

Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

Kako je sve počelo?

Maturska zabava spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najozloglašenijim autsajderima u školi. Noć ispunjena uzbuđenjem, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće svima u sjećanju, jer se tada završila jedna era u njihovim životima, a započela jedna sasvim nova. 18 godina kasnije, njihovi putevi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina imaju sina, tinejdžera, Arsenija, a Nikola, Kristina i Sloba žive kao da se ništa nije promijenilo– i dalje poštujući zakletvu izrečenu baš na maturi - da nikada neće imati stalni posao, ozbiljne veze ili porodicu. Nakon slučajnog susreta Nikole i Marine, tajne iz prošlosti će isplivati na površinu i promijeniti njihove živote.

Glumačka postava: Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Milić Ilić, Žarko Stepanov, Jelena Gavrilović, Borka Tomović, Svetislav Bule Goncić, Bojana Ordinačev, Vladimir Kovačević, Feđa Stojanović, Ljiljana Dragutinović, Anja Mit, Sofija Rajović, Dušan Kaličanin, Đorđe Kreća, Marina Ćosić, Milan Zarić

Režija: Mihailo Vukobratović / Milan Konjević, Predrag Marković

Muzika: Sergej Ćetković