Naselje Mirijevo

Oglasila se majka djevojčice pronađene u kadi

  • Izvor: ATV
  • 28.03.2023. 16:46

Majka osmogodišnje djevojčice koju je, kako se sumnja, otac godinama držao kao roba, Nevena T. pojavila se danas nedaleko od zgrade u Ulici Ružice Sokić 8, u beogradskom naselju Mirijevo, gdje se odvijalo stravično zlostavljanje.

Kako pišu Novosti, ona je bila prilično nervozna, uznemirena i uplašena zbog prisustva većeg broja policajaca. Nijednog trenutka nije osudila postupak nekadašnjeg partnera Uroša P., za kojim se traga. 

“On nije takav, dobar je otac. Vidjela sam dijete prije nekoliko mjeseci, bila je dobro, nije tačno da ju je držao u kadi u kupatilu”, vikala je Nevena.

Nervni bolesnik

Ona je dodala da ima zdravstvenih problema.

“Ja sam nervni bolesnik, imam zdravstvenih problema, molim vas da me ostavite na miru. Nije mi dobro od kada sam saznala za sve ovo”, rekla je ona. 

Na ove izjave, jedna od komšinica je izjavila da je upravnik zgrade u Ulici Ružice Sokić, gdje je Uroš iznajmio stan, nekoliko puta prijavljivao policiji da je ovaj narkoman, da bije dijete, ali da niko nije dolazio. Ona dodaje da u ovom kraju ima dosta narkomana, sa kojima imaju velikih problema.

Povezane vijesti:

Ovo je žena koja je spasila djevojčicu iz kandži oca monstruma

Ovo je Uroš koji je kćerku držao zarobljenu u kadi

Detalji zlostavljanja osmogodišnjakinje - ko je zakazao

Bizaran detalj iz stana strave: Na kadi držao fotografiju sebe i kćerke

Užas u Beogradu: Kćerku držao kao roba, dijete spaseno