Ginter Felinger

Srbi pisali Austrijancu koji je u Beogradu raširio zastavu NATO-a

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2023. 10:35

Austrijski ekonomista Ginter Felinger i predsjednik nevladinih organizacija za proširenje NATO-a juče je, na godišnjicu NATO bombardovanja Srbije, objavom sramne fotografije na Tviteru izazvao bijes srpske javnosti koja mu nije ostala dužna.

On je na svom Tviteru objavio fotografiju koja je nastala u Beogradu i ništa ne bi bilo sporno da on na fotografiji ne pozira sa, ni manje ni više, zastavom NATO-a.

Njegov broj telefona je nakon ovog sramnog istupa objavljen na društvenim mrežama, a svi oni koje je njegov postupak opravdano uvrijedio, nisu se ustručavali da mu pošalju poruku.

“Ukoliko želite Ginteru Felingeru poželjeti dobro zdravlje to možete učiniti prikladnom porukom na Vacap ili putem elektronske pošte”, naveo je jedan korisnik Tvitera koji je podijelio kontakte Felingera.

Felinger je na Tviteru jutros objavio skrinšotove na kojima se vidi da mu je inboks zatrpan porukama sa srpskih brojeva.

“Cijelu noć sam dobijao poruke od srpskih ekstremista u kojima žele moj kraj”, naveo je on.

Felingerov potez koji je spornu fotografiju objavio baš 24. marta kada srpski narod pali svijeće i sjeća se nevino nastradalih civila, policajaca i vojske u bjesomučnom bombardovanju koje je trajalo 78 dana sigurno je za svaku osudu.

Dosipati “so na ranu” ljudima koji se sa bolom prisjećaju svojih najmilijih graniči sa zdravim razumom i nikako se ne očekuje od jednog tako pozicioniranog čovjeka.

Napomenimo i da je tokom bombardovanja stradalo 89 nevine djeca. Ali čini se da Felinger to ne smatra spornim budući da je u objavi zahvalio NATO-u za oslobođenje Srbije. Reklo bi se da on smatra da je ubijanje nevine djece opravdano.

Тагови: