Ubistvo zbog pohlepe

Brajan isjekao Anu i bacio dijelove njenog tijela na tri deponije zbog 2,8 miliona dolara?

  • Извор: АТВ
  • 19.01.2023. 17:12

Brajan Volš (47), koji je optužen da je u 1. januara u njihovoj porodičnoj kući u mjestu Kohaset kraj Bostona ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš najvjerovatnije je brutalno isjekao suprugu i bacio dijelove njenog tijela na deponije zbog imovine od 2,8 miliona dolara! Američki mediji prenose da istražitelji sumnjaju da su motiv brutalnog ubistva upravo vrijedne nekretnine koje je Ana imala na svoje ime.

U prilog tome ide i njegova internet pretraga koju je, kako se sumnja, poslije ubistva supruge vršio preko tableta svog sina. Osim kako da se riješi tijela i tragova krvi, kao i koliko dugo tijelo može da stoji a da se ne osjeti, pretraživao je i koliko vremena od nečijeg nestanka treba da prođe da bi se naslijedila imovina.

Otkriveno šta je pronađeno u kontejneru u blizini kuće majke Brajana Volša

Volš je optužen da je na smrt pretukao suprugu Anu u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima, da je njeno tijelo zatim raskomadao i oslobodio ga se.

Tužilaštvo je navelo da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

"Neke kese koje je Volš bacio spaljene su prije nego što su pronađene, ali torbe na deponiji Pibodi imale su testeru za nož, sjekiru, umrljani tepih, odijelo", rekla je tužiteljka.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv, a novo saslušanje zakazano je za 9. februar.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок