Već u pritvoru

Brajan Volš optužen za ubistvo supruge: Novi detalji istrage u slučaju nestale Ane

  • Извор: АТВ
  • 17.01.2023. 21:04

Muž nestale Ane Volš optužen je za njeno ubistvo, tri nedjelje nakon što je nestala na Novu godinu, prenosi "Dejli mejl".

Brajan Volš je već u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju.

Nedjeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se vjeruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu para i krvave sjekire.

Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo.

Istražitelji sumnjaju da je Brajan Volš, svoju suprugu Beograđanku Anu usmrtio u njihovoj kući u Kohasetu, a potom "kupio" tri dana da zavara tragove zločina.

Američki istražitelji i dalje tragaju za Beograđankom Anom Volš (39), koja se i dalje vodi kao nestala, ali su sve veće njihove sumnje da ju je u novogodišnjoj noći u podrumu porodične kuće ubio suprug Brajan Volš (46), u mjestu Kohaset u blizini Bostona.

Pročitajte i: 

Isplivao audio-snimak Brajana Volša

Ana ubijena i raskomadana u podrumu?

Dan nakon što je Ana nestala u blizini kuće lociran signal



Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм