Šest dana pred nestanak

Posljednje poruke Ane Volš majci - "Molim te, dođi sutra"

  • Извор: АТВ
  • 20.01.2023. 17:44

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, pokazala je posljednje poruke koje je razmijenila sa kćerkom i to neposredno prije nego što se Beograđanki izgubio trag 1. januara ove godine, u Kohasetu u Masačusetsu.

Ona u razgovoru za Nova.rs ističe da i dalje ne može da povjeruje da je Brajan ubio njenu kćerku, te da se nada da je Ana živa i da će se pojaviti.

Milanka u razgovoru otkriva šta joj je kćerka govorila u danima prije nego što joj se trag izgubio, a jedna poruka je posebno interesantna.

Tog 25. decembra Ana je poslala majci poruku, a njihov razgovor je tekao ovako:

Ana: “Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?”

Milanka: „Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći.“

Ana: “Brajan i ja se ne slažemo.”

Milanka: “Oko čega?”

Ana: “Djece.”

Milanka: “Možda mogu za sedam dana. Moram i lijekove da uzmem. Ne znam koliko bih ostala…”

Ana: “Sutra. Pliz. Na dva mjeseca.”

Milanka: “U koliko je sati sutra let?”

Ana: “7h ili 13.30…”

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gdje čeka epilog istrage.

Guglao kako se riješiti tijela! Brajan ubio Anu, pa leš danima držao u podrumu

Brajan Volš, suprug Ane Volš, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, izveden je pred sud gdje mu je pročitana optužnica koja ga tereti za ubistvo svoje supruge, ali i da je nakon zločina raskomadao njeno tijelo.

Pored ostalog, otkriveno je da je Brajan još 27. decembra pretraživao koja je najbolja savezna država u Sjedinjenim Američkim Država za razvod, ali i brojne druge pretrage koje ga direktno povezuju sa zločinom.

Sumnja se da je Brajan ubio suprugu u kući, a zatim je nekoliko dana držao njeno tijelo i planirao kako da ga se otarasi, što je otvorilo pitanje koje izaziva jezu gdje su za to vrijeme bila maloljetna djeca Volšovih?

Prema trenutnim informacijama, u danima nakon Aninog nestanka djeca su bila sa Brajanom. On je čak i tokom ispitivanja policije o njegovom kretanju ispričao kako je vodio djecu na sladoled i izlazio sa njima van kuće.

S obzirom na to da je Brajan ženu ubio u kući, a zatim bolesno istraživao kako se riješiti tijela, pretpostavlja se da je tijelo žene neko vrijeme bilo u kući. U kući su za to vrijeme bila i djeca, te se javnost pita da li su eventualno vidjeli neke od monstruoznih scena njihovog oca.

Tužiteljka je detaljno predstavila vremenski slijed događaja nakon 1. januara. Opisano je do detalja Brajanovo kretanje, kako su ga sigurnosne kamere snimile na više lokacija koje Brajan nije spomenuo u razgovoru sa policijom, opisujući kako je, između ostalog, snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje. Takođe, Brajan je pretraživao na internetu da li se ubica može osuditi, ukoliko se ne pronađe tijelo žrtve.

Volš je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, Beograđanke čiji je nestanak prijavio 4. januara u policiji Kohaseta, predgrađa Bostona u kom je porodica privremeno živjela.

Tužiteljka je ponovila da su u kesama koje su pronađene u kontejnerima uočeni biološki tragovi Ane Volš.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade.

Istaknuto je da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom.

Morbidna Gugl pretraga

Gugl pretraga Brajana Volša je samo potvrdila sumnje da je ubio svoju suprugu.

Optuženi je mahom pretraživao kako da se riješi tijela, ali i da li može da bude optužen ukoliko leš nikada ne bude pronađen.

“Koliko dugo prije nego što tijelo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti tijelo od raspadanja?“, „Šta se dešava kada dijelove tijela stavite u amonijak?“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tijela?“, „Da li može da se utvrdi identitet tijela ako se unište, smrskaju zubi?“, neke su fraze koje je pretraživao optuženi Volš.

On se tu nije zaustavio

“Kako možeš da naslijediš nekoga ko je nestao?“, „Testera– najbolji alat za rasparčavanje?“, „Koja je stopa raspadanja tijela u plastičnoj kesi?“, „Može li soda bikarbona učiniti da tijelo dobro miriše?““, još neke su od fraza koje je optuženi pretraživao u danima „nestanka“ njegove supruge.

Ubistvo zbog pohlepe

Brajan Volš (47), koji je optužen da je u 1. januara u njihovoj porodičnoj kući u mjestu Kohaset kraj Bostona ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš najvjerovatnije je brutalno isjekao suprugu i bacio dijelove njenog tijela na deponije zbog imovine od 2,8 miliona dolara! Američki mediji prenose da istražitelji sumnjaju da su motiv brutalnog ubistva upravo vrijedne nekretnine koje je Ana imala na svoje ime.

Pročitajte i:

Brajan isjekao Anu i bacio dijelove njenog tijela na tri deponije zbog 2,8 miliona dolara?

Muž policajke koja je imala odnos sa šestoricom kolega na radnom mjestu pokušava spasiti brak

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefon 0038766585800




Тагови: