NA-IVICI-TERENA-PORTAL.jpg

Sportska emisija

Na ivici terena

Dobro poznata TV lica naše sportske redakcije, Andrej Knežević i Ivan Dragičević, obradovaće vas potpuno novim, dinamičnim i zanimljivim formatom, kroz koji ćete imati priliku da iz drugog ugla upoznate najpoznatije srpske sportiste, koji uspješno grade karijere u najvećim evropskim klubovima.

Šta misliš da zavrtimo globus i posjetimo naše najuspješnije sportiste koji igrajuu proslavljenim evropskim klubovima? Upravo ovako je sinula ideja za autorski koncept ATV-ovog dvojca koji je spojio svoje dvije najveće ljubavi – putovanja i sport.

Ovaj 'atlas sporta' otkriće vam kako žive naši poznati sportisti, daleko od domovine, i kako brane boje najvećih klubova. Kako to izgleda njihov život na treninzima i na terenu na kojem se ostavlja 'srce, suze i znoj' i kako provode slobodno vrijeme kada ne osvajaju poene i titule. Naši zaljubljenici u sport priprediće vam i kratke razglednice gradova, te vam otkriti ponešto o istoriji klubova u kojima naši sportisti vrtoglavo osvajaju ne samo bodove na važnim takmičenjima i derbijima, nego i srca navijača. Upoznaćete neke od slavnih, mladih, srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju velikih evropskih klubova.

Sa zvijezdama fudbala i košarke, vaterpola, te individualnih sportova, naši 'zlatni momci' prošetaće kroz evropske metropole i upoznati vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i odvesti vas tačno tamo gdje žive najljepše priče o sportu – na ivicu terena.