Francuska

Dobio kaznu za brzu vožnju dok mu je auto prevozila šlep služba

 • Izvor: Agencije
 • 30.05.2022. 17:42

Saobraćajne kamere su prilično precizne, ali ni one nisu bezgrešne. O tome svjedoči primjer iz Francuske.

Naime, vlasnik sportskog automobila Alpine A110 dobio je na kućnu adresu pismo od policije.

Kada vam stigne prepoznatljiva koverta ili preporučena pošiljka znate i sami da nije dobro, a vjerovatnoća da ste vozeći jedan ovakav automobil negdje previše stisnuli "gas" i prekoračili dopuštenu brzinu nije mala.

Na papiru Alpine ima moć, 1.8-litarski turbo-benzinski motor sa 252 KS i maksimalnu brzinu od 250 km/h. Međutim, u trenutku nastanka inkriminišuće fotografije vozač nije bio u prilici da stisne pedalu gasa, on čak nije ni bio u vozilu, a sportski kupe i nije bio na putu – sa svoja četiri točka.

Automobil je prevozila šlep služba pa je kazna pomalo bizarna. Očigledno je vozač šlep vozila bio prebrz, a kamera je snimila registraciju sportskog automobila, piše Revija HAK.


(Foto: Ilustracija)

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.