ATV

Neobičan prevoz

Hit u Engleskoj: Tenk taksijem do željene destinacije

 • Izvor: RTS
 • 18.11.2021. 15:58

Ako imate potrebu da ostavite snažan utisak kada se negdje pojavite, pravi način je da se povezete tenk taksijem, koji će vas povesti do željene destinacije u Engleskoj, po cijeni od 1.000 dolara.

Neobični taksi je vojno vozilo "pogodno" za većinu događaja. Pripsada Britancu Merlinu Bečloru koji ga je kupio preko interneta za 35.000 dolara, uključujući osnovne popravke koje su ga učinile spremnim za osvajanje gradskih ulica.

"Tenk je zamišljen kao čista zabava. Kada se vozite u njemu, mnogo ljudi se smije i upire prstom u vas", rekao je Bečlor.

Bečlor takođe tvrdi da je kupio ovo vozilo za ličnu upotrebu, ali je ubrzo nakon kupovine počeo da dobija brojne upite za iznajmljivanje.

"Prvo su me zvale komšije, pa prijatelji, pa prijatelji mojih prijatelja i na kraju potpuni stranci, koji su htjeli da se voze tenkom na svoje događaje", kaže on.

Tako se rodila njegova ideja za Tenk taksi, koji prevozi ljude na svadbe, maturske večeri ili čak sahrane. 

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.