Mnogo iznenađenja za vaše uši!

A RADIO: RADIO KOJI ZASLUŽUJEŠ

  • Извор: АТВ
  • 24.11.2021. 13:00

’A Radio’ na 94.4. počinje novu sezonu - novom programskom shemom i ekipom koja će osim lista najslušanijih stranih hitova, za vas kreirati cjelodnevni program - čistu zabavu od jutra do mraka.

Navikli ste na razbuđvanje i odlazak na posao uz naše ‘Jutro A radija’ i glas koji vam pravi društvo dok pijete kafu ili idete na posao? Naša Zorica Savić je sa vama svakog radnog dana od 7 do 10 časova i donosi najbolju muziku, svjetske top liste, kao i paletu servisnih informacija, pa tako i aktuelne teme za dobar i opušten početak dana.

Dnevni program biće prava poslastica, jer vas očekuje mnogo dobre muzike i aktuelnosti – od najava događaja i preporuka za slobodno vrijeme, repertoara bioskopa i pozorišta, preko savjeta o zdravlju i modnim trendovima, pa sve do najvažnijih informacija iz svih društvenih sfera. Kroz kvalitetan dan, prepun zanimljivosti i najslušanije strane muzike vodiće vas naša Ivana Ignjatić.

Poslijepodne počinje u 14 časova i kroz zadnje sate na poslu, gužvu u saobraćaju, dnevnu relaksaciju, krčkanje ručka ili fitness sve do 18 časova vodi vas naš Dejan Ilić – od sporta, kulture, servisnih informacija, zanimljivosti sa domaće i svjetske muzičke scene, kulinarskih trikova pa do preporuke dobrog starog filma. Naravno, sve to je začinjeno najboljom muzikom u gradu i posebno kreiranim listama – od najnovije muzike do nezaboravnih klasika.

DJ setovi na talasima 94.4. su žurka koju zaslužuješ i ne propuštaš! ‘Beat Freak radio show by D-Formation' četvrtkom od 21 čas, a petkom u istom terminu se obavezno konektujete sa najboljim zvukom uz ‘Get connected’ i Mladena Tomića.

Ekipa ‘A radija’ spremno kreće sa novim sadržajima, najboljom muzikom i aktuelnostima, koje će pretvoriti vaš dan u onaj najbolji – dan koji zaslužujete. Od razbuđivanja, preko laganog ritma dana, pa sve do energičnog završetka.

Jer, A radio je, radio koji zaslužuješ!