ATV

ATV proslavlja 26 godina rada i trajanja: Snažno, drugačije, na pravom putu

 • Извор: АТВ
 • 04.06.2023. 00:01

Snaga godina koje ostavljamo za nama čini nas sve ponosnijim na ostvarene rezultate i na godine predanog, profesionalnog rada i trajanja naše medijske kuće. 26 godina postojanja, sa svim izazovima, usponima i padovima, sa svim što smo za ovih godina naučili, vodilo nas je kroz uzbudljiv put od dopisništva, preko lokalne televizije, pa sve do televizije s nacionalnom frekvencijom koja danas broji više od 150 medijskih i drugih profesionalaca.

Gradeći i njegujući vrijednosti i ciljeve, zajednički iz godine u godinu rastemo i stasavamo, jačajući naš položaj i uticaj među regionalnim medijima.

Iako smo prethodnu godinu, godinu našeg jubileja dočekali i proslavili u okrilju sramnih, nametnutih i nikada objašnjenih američkih sankcija, istrajno smo se borili da prevaziđemo prepreke i snagom profesionalnog rada svakog zaposlenog ATV-a ostvarimo zacrtane ciljeve, kreiramo kvalitetne i drugačije sadržaje u domaćoj produkciji, održimo status objektivnog i relevantnog medija, koji izvještava u cilju javnosti.

Bez obzira na mnogobrojne prepreke i probleme koje su nam sankcije stvorile uspjeli smo da i ovaj 26. rođendan dočekamo još jači, još spremniji i da sa još većom željom naš program bogatimo novim, aktuelnim, sadržajima i opravdamo povjerenje naših gledaoca. Rejtinzi i gledanost naše medijske kuće rastu iz dana u dan, naše redakcije razvijaju sve bolje i bolje novinare i urednike, koji su spremni da se svim srcem daju za profesiju iza koje odgovorno stoje. Mnogi su mislili da ćemo odustati, ali nismo – sada smo još slobodniji i spremniji da nastavimo putem koji obećava uspjehe, predano i prkosno, jer se kvalitet i istina nikada ne mogu sakriti.

Naša najveća želja je da trajemo i rastemo zbog vas, naše publike, zbog vas koji nam vjerujete, zbog vas koji nam uvijek dajete vjetar u leđa da savladamo nove prepreke, otkrivamo i kreiramo priče drugačije od drugih. Sigurni u nove, velike, ciljeve koje smo pred sebe postavili, nastavljamo dalje, šireći naše kapacitete, kako u oviru kolektiva, a tako i na regionalnom medijskom nebu.

Ostajemo uvijek prvi, drugačiji, a vaši!

Тагови:
 • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

  ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Ко те шиша

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.