Аутентична, тврдоглава, вјерна и 27 година поносна, због вас!

 • Извор: АТВ
 • 04.06.2024. 13:19

Понос може да осваја свјетове, али и да их раздваја. Понос може бити повод сукоба, али повод великих помирења. Понос може бити побједа, а може бити и пораз – све зависи од тога са каквим се картама игра.

Наша медијска кућа већ три године налази се под срамним и никад објашњеним санкцијама америчких институција. Застрашивање, рушење нашег имиџа код наших клијената, пријетње, довођење егзистенције више од 150 радника АТВ-а у велико питање. Све то описује претходне три године. Описује их и ребрендинг наше медијске куће, нови и аутентични формати, вјеродостојност и велика гледаност нашег информативног програма, посебно нашег најдуговјечнијег формата, 'Централних вијести', јак дневни и забавни програм обогаћен јутарњим програмом, 'АТВ Јутром', појављивање екипа, новинара и уредника на важним свјетским дешавањима, интервјуи и репортаже са високим међународним званичницима, невјероватан серијал 'Српска кућа' који је оплеменио срца широм Српске, свакодневно извјештавање из цијеле Српске и региона, брз, тачан и високопосјећиван портал www.atvbl.rs , ексклузивне вијести. Да све је то АТВ, не само посљедње три године, него и свих 27 година.

Све то не би било могуће без гледалаца, без оних који нас хвале, али и критикују, без којих би сваки наш напор био узалудан. Због свега овога нашли смо у себи понос, да високо подигнуте главе наставимо да радимо оно што најбоље знамо и због оних за које то вриједи радити. Ми смо одабрали своје карте, прије 27 година и неуморно ћемо их играти због публике која нам вјерује, која нас гледа, која нам се увијек враћа. Играћемо их и бићемо поносни на године које смо исписали, на професионалност, труд и рад који смо и исте уложили, на све оне који чине да АТВ опстаје и изнова доказује квалитет, на који је поносна.

Желимо да нас наредне године одведу у нове и велике побједе, које ћемо поносно дочекати, у које ћемо уложити све наше квалитете, креативност и вјеру. Желимо да и наредне године будемо ваш први избор, упркос свему.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

  '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.