Zalog za budućnost

Srpska kuća i ATV obezbijedili kuću višečlanoj porodici u Nevesinju

 • Извор: АТВ
 • 23.09.2022. 16:03

Ponosni smo što smo zajedničkim snagama sa predstavnicima projekta “Srpska kuća” pomogli izgradnju i opremanje nove kuće sedmočlane porodice Gambelić iz Nevesinja.

U ponedjeljak, 19. septembra predstavnici naše medijske kuće i predstavnici projekta ‘Srpska kuća' održali su sastanak sa Milenkom Avdićem, načelnikom Nevesinja, nakon čega je održan prigodan program u Domu kulture “Nebojša Glogovac” uz prisustvo više stotina građana Nevesinja na kojem je porodici Gambelić, Gorica Dodik, inicijator projekta, svečano uručila ključeve njihovog novog doma.

Projekat 'Srpska kuća' pored novog doma u Nevesinju, pomogao je dvama porodicama sa područja grada Laktaši da ostvare krov nad glavom i započnu, novi i bolji život, te ispišu ljepšu budućnost. 

‘Napravili smo kuće u kojoj će oni napraviti dom. Ciljevi projekta su promocija pronatalitetne politike, promocija roditeljstva koji je najveći blagoslov i najvažniji posao u životu, podizanje svijesti o važnosti rađanja djece kao budućnosti Republike Srpske, smanjenje siromaštva među višečlanim porodicama kroz izgradnju stambenih jedinica”, istakla je Gorica Dodik, te najavila osnivanje fondacije.

Naša medijska kuća svesrdno je podržala projekat od samog pokretanja, svjesni da samo ličnim angažmanom i društveno-korisnim, a prije svega humanitarnim radom, možemo doprijeti do zajednice i animirati je da pomogne, naročito u ovim izazovnim vremenima.

'Posebno smo srećni što smo dio ovakve, humane i drugačije priče, a projektu “Srpska kuća” ćemo i dalje biti snažna podrška u realizaciji njihovog cilja - obezbijediti krov nad glavom za što veći broj višečlanih porodica u Republici Srpskoj', rekao je Srđan Kevac, generalni direktor ATV-a, kojem je u ime naše medijske kuće uručena zahvalnica za nesebičan doprinos projektu.

Sreća je mala riječ. Znači tako mnogo i tako je veliki zalog za budućnost. Vidjeti osmijeh i novu nadu na licima porodice Gambelić neprocjenjiv je osjećaj.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)