"Bondova djevojka" pobijedila COVID-19

  • 24.03.2020. 21:36

Ukrajinska glumica i manekenka, jedna od "Bondovih djevojaka" Olga Kirilenko objavila je da se uspješno izliječila od virusa korona.

Kirilenkova (40), koja živi u Londonu, objavila je na Instagramu da se s virusom borila dvije nedjelje i to vrijeme provela u kućnoj izolaciji.

"Potpuno sam se oporavila i zdrava sam. Da rezimiramo: nedjelju dana sam se osjećala loše i većinom sam bila u krevetu, spavala, s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Druge nedjelje temperatura se smanjila, ali se pojavio blagi kašalj i bila sam jako umorna. Krajem druge nedjelje sam bila potpuno dobro", napisala je Kirilenkova.

Kada je objavila da ima virus korona, Ukrajinki, koja se proslavila ulogom u ostvarenju "Zrno utjehe" iz serijala filmova o tajnom agentu Džejms Bondu, podrška je stizala sa svih strana, a želje za brz oporavak uputile su joj i mnoge kolege, poput glumice Mile Jovović, prenio je "Blic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day! #mothersday P.S. I have completely recovered 🙏 To recapitulate: For one week I felt pretty bad and was mostly in bed, sleeping, with high fever and strong headache. The second week, the fever was gone but some light cough appeared and I felt very tired. By the end of the second week I felt totally fine. Cough is almost gone although I still cough in the mornings but then it completely goes away for the day! I’m fine! And now I’m just enjoying this time to reflect on many things and spend my time with my son. 🙏 Я dumaю я polnostью vыzdorovela. Korotko o tečenii bolezni: V pervuю nedelю mne bыlo očenь ploho i я počti vse vremя ležala s vыsokoй temperaturoй i mnogo spala. Я spala 12 časov za nočь i potom eщё časa 3-4 dnёm!!! Podnяtьsя bыlo tяželo. Ustalostь sumasšedšaя. Golovnaя bolь dikaя. Vo vtoruю nedelю temperatura polnostью ušla i poяvilsя legkiй kašelь. Ustalostь ostalasь. Teperь praktičeski nikakih simptomov net. Tolьko nemnogo kašelь estь po utram, no potom on polnostью uhodit na vesь denь. Teperь я naslaždaюsь otdыhom i provožu vremя s sыnom. Deržitesь!!! 💪 #coronavirus #koronavirus

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on Mar 22, 2020 at 2:13pm PDT

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (R) (12+)

    Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.