Bred Pit i Lejdi Gaga u novom filmu

  • 22.11.2020. 09:44

Pop zvijezda Lejdi Gaga pridružila se Bredu Pitu u akcionom trileru "Bullet Train" Dejvida Liča, režisera filmova "Dedpul 2", "Džon Vik" i drugih.

Pored njih, u filmu će se pojaviti i Džoi King, Aron Tejlor Džonson, Zazi Bits, Brajan Tajri Henri, Endrju Kodži, Masi Oka i Majkl Šenon.

Priča prati grupu plaćenih ubica sa suprotstavljenim motivima u vozu za Tokio. Nepoznato je da li će Gaga igrati jednog od ubica, ali izvor napominje da njena uloga neće biti glavna.

Lejdi Gaga je za film "Zvijezda je rođena" dobila Oskara za najbolju originalnu pjesmu, kao i nominaciju za najbolju glumicu, prenosi Headliner.

Film "Guči" Ridlija Skota u kojem takođe igra, sačekaćemo još izvjesno vrijeme. Kolege u ovom ostvarenju su joj Robert de Niro, Al Paćino, Džared Leto i Adam Drajver.

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)