Čalis preminuo u 79. godini

Legenda "Mućki" pred smrt podnio zahtjev za pasoš Srbije

  • Izvor: ATV
  • 19.09.2021. 15:53

Britanski glumac Džon Čalis i zvijezda serije "Mućke", preminuo je danas u 79. godini života, nakon borbe sa teškom bolešću.

Nedavno je objavljeno da se glumac bori sa teškom bolešću.

Inače, poznato je da je legendarni Bojsi bio veliki ljubitelj Srbije i srpskog naroda. On je čak nedavno podnio zahtjev za srbijanski pasoš.

- Otkako sam posjetio Beograd radi snimanja filma osjetio sam pravu toplinu i vezu sa ljudima u Srbiji. Posebno mi je bilo emotivno dok smo snimali dokumentarac “Bojsi u Beogradu”, jer sam shvatio da sam bio dio emisije koja je obradovala mnoga lica, jer su me ljudi zaustavljali na ulici gdie god sam išao u Beogradu, samo da razgovaraju sa mnom - pričao je Čalis.

Pored serije "Mućke" koja je obilježila karijeru Kalisa, imao je zapaženu ulogu i u seriji "The Green Green Grass".

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program