“Naše veče” Ivana Bosiljčića na Dan zaljubljenih

  • 15.01.2021. 11:23

“Naše veče” naziv je novog scensko-muzičkog projekta Ivana Bosiljčića koji će biti izveden 14. februara na Dan Zaljubljenih u Kombank dvorani, gdje će popularni glumac prvi put interpretirati poeziju književnih velikana kao što su Sergej Jesenjin, Šarl Bodler i Milan Rakić.

Muzička predstava je prema konceptu zamišljena kao i prethodne večeri muzike i poezije “Par stihova za nas” dramskog umetnika, što obuhvata recitovanje stihova, uz muzičku pratnju koja doprinosi snazi “poetske ostavštine” svjetski priznatih umetnika.

“,Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta”, objasnio je Bosiljčić.

“Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika, i tako sa nestrpljenjem čekam sledeći susret sa njom”, poručio je Bosiljčić.

Na repertoaru 14. februara će biti i stihovi pesnika Konstantina Simonova i Bulata Okudžave.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

  • 02:00 Noćni program

    Noćni program