Iznenađenje za fanove

Nova epizoda Simpsonovih bez Lerija

  • Izvor: B92
  • 25.04.2024. 12:05

"Simpsonovi" su u novoj epizodi emitovali proteklog vikenda "ubili" Lerija, "Barsku mušicu".

Homer, Mo, Leni i Karl su u posljednjoj emitovanoj epizodi o porodici iz Springfilda, prisustvovali Lerijevoj sahrani, i upravo su tada shvatili da oni gotovo ništa ne znaju o njemu, a toliko godina su se poznavali. 

Homer je morao da se zapita da li su zbog toga "loši ljudi" i loši prijatelji.

U ovoj epizodi, na samoj sahrani, Lerijeva majka je u govoru pomenula redovne goste omiljene springfildske kafane.

"Moj Lorens je uvijek pričao o svojim najboljim prijateljima, momcima iz Moovog bircuza", nakon čega ih je ohrabrila da priđu i kažu nekoliko riječi o njemu.

Homer, Mo, Leni i Karl dobili su zadatak da Lerijev pepeo odnesu na njegovo "posebno mjesto", Sereniti Fols, nakon što im je njegova majka poklonila grupnu fotografiju na kojoj su svi zajedno.

Leri se redovno pojavljivao u "Moovom bircuzu" od prvih epizoda 1989. godine, što je njegovu smrt učinilo značajnom za brojne obožavaoce "Simpsonovih", piše Dejli mejl.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok