Pišu strani mediji

Poznato ko će naslijediti bogatstvo Metju Perija

  • Izvor: Agencije
  • 02.11.2023. 12:27

Kraj oktobra 2023. godine obilježila je tragična smrt jednog od najomiljenijih glumaca iz hit serije "Prijatelji", Metju Perija. Njegov odlazak pogodio je mnoge, a dok se raspravlja o posljednjim danima njegovog života, isplivale su i informacije o tome kome će pripasti milioni koje je zaradio.

Zahvaljujući upravo ulozi Čandlera Binga u hit seriji "Prijatelji", Peri je za života stekao veliko bogatstvo. Uz to, bile su tu i brojne filmske uloge, memoari, ali i tantijemi za nova prikazivanja omiljene serije iz devedesetih, koju rado gledaju i neke nove generacije.

Iza neponovljivog Perija ostalo je veliko bogatstvo.

Kako je odavno poznato, za svaku snimljenu epizodu "Prijatelja" u sedmoj i osmoj sezoni dobijao je 800 hiljada dolara, a u devetoj i desetoj sezoni i do milion dolara.

Prema nekim procjenama, samo za ulogu Čandlera Binga na račun je spremio oko 90 miliona dolara.

Kako pišu neki strani mediji, Peri je u trenutku smrti imao oko 120 miliona dolara, ali i brojne nekretnine, a budući da nikada nije bio u braku, niti je imao nasljednike, svo njegovo bogatstvo pripašće roditeljima Suzan Peri i Džonu Benetu Periju, prenosi "Tportal".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: