Dvadeset drugi put

Teatar festa i specijal "Put do finala"

  • 13.06.2019. 22:03

Dvadeset drugi put spuštena je zavjesa najvećeg pozorišnog festivala u Srpskoj -"Teatar festa Petar Kočić", koji je trajao od prvog, a završio osmog juna u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

Ovom velikom i važnom događaju, omiljenom podjednako kod publike i struke, posvećeno je novo izdanje emisije "20 minuta".

U dvadeset minuta reportaže autorka hronološki prati osam predstava od kojih je pet takmičarskih na kojima je zapravo fokus emisije.

Zanimljivi sagovornici, "pitak" kritički osvrt i puno kadrova iz izvedenih predstava, dinamičmna atmosfera festivala je očekuje gledaoce Alternativne televizije očekuje večeras u 22 časa, odmah poslije specijalnog izdanja "Put do finala" kulinarske emisije "Luk ili med" koje i ovog četvrtka počenje u 21 čas.

U specijalu pogledajte najvažnije trenutke tokom protekle sedme sezone emisije "Luk ili med" iz ugla četiri kulinarska para iz Livna, Mostara, Prijedora i Teslića od kojih će samo jedan par osvojiti vrijedu nagradu u iznosu od 5000 KM.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program