ATV

Psiholog tvrdi

Ova 4 znaka otkrivaju da žena vara

  • Izvor: Agencije
  • 26.09.2023. 07:58

Žene se obično oslanjaju na intuiciju kad sumnjaju da im je partner nevjeran. Muškarci, pak, više računaju na konkretnije znake preljube.

Istraživanja su pokazali da se najveći broj prevara dešava na radnom mjestu. A ovo važi za oba pola.

Postoje neki znakovi koji, koji po mišljenju psihologa, najčešće odaju osobu koja vara.

Ruski psiholog Margarita Aleksejeva ukazala je na to da, kada varaju, i muškarci i žene po pravilu primjetno mijenjaju svoje uobičajeno ponašanje.

Ovo se ne odnosi samo na to da odjednom imaju manje vremena, već na suptilne znake, iskorake iz dosadašnje rutine...

Po njenim riječima, prevara može da izazove osjećaj krivice kod žene. Zbog toga će postati brižnija i takođe će upadljivije reagovati na dešavanja u porodici.


Pripadnici ova tri horoskopska znaka su najpohlepniji

Pripadnici ova tri horoskopska znaka su najpohlepniji

Istovremeno, s vremena na vrijeme će se desiti da se isključi iz razgovora, da se zamisli i odluta...

Takođe, žena koja vara muža, dečka, generalno partnera, najvjerovatnije će dramatično promijeniti izgled. Na primjer, počeće da koristi upadljiviju šminku, da se oblači za nijansu izazovnije, nosiće i zavodljiviji donji veš.

"Još jedan znak preljube koji se kod žena ispoljava jeste da se ponaša potpuno ravnodušno, pa čak i opušteno u vezi stvari koje obično kod nje izazivaju burne reakcije. Do ovoga obično dolazi kada je preljuba već otišla prilično daleko i žena više nema ideju kako će se sve završiti, nema snage ni motivacije da riješi situaciju ili napravi izbor. Šta god da se desi, dogodiće se - obično je stav koji ima u ovoj fazi", objasnila je psiholog, prenosi "Mondo".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: