Istraživanje pokazalo

Žensko "oružje" za zavođenje kojem ne može da odoli nijedan muškarac

 • 29.02.2024. 02:00

Jači pol smatra ženski glas kao nešto vrlo atraktivno, ali važno je i da dobro razmislite šta ćete reći.

Naučnici su sproveli istraživanje kako boja glasa utiče na muškarce i žene kada je u pitanju zavođenje. Rezultati su bili nevjerovatni – boja glasa, kao i način govora su definitivno najjače žensko sredstvo za zavođenje na koje muškarci padaju.

Naime, stručnjaci su tražili od kandidata da normalnim glasom broje od jedan do deset. Nakon toga, ti isti muškarci i žene morali su da ponove radnju, ali drugačijom bojom glasa, odnosno onako kako oni smatraju da zvuči seksi i zavodljivo.

Druga grupa muškaraca i žena odslušala je njihove snimke i morala da odluči šta od navedenog zvuči zavodljivo, a rezultati su ispali vrlo zanimljivi:

Žene uopšte nisu reagovale na muške pokušaje da bojom glasa zvuče seksi, dok su muškarci zavodljivi ženski glas smatrali nevjerovatno seksepilnim.

Naučnici objašnjavaju da žene, kada žele da zvuče seksi, spuštaju glas kako bi postao dublji, govore sporije i tiše, što muškarci smatraju mnogo atraktivnijim od normalnog tona kojim uobičajeno govore.

Takođe, oni tvrde da je tu zapravo riječ o prirodnoj, instinktivnoj reakciji, koja na muškarce djeluje poput oblika tijela ili mirisa kože.

Iako su dokazi izneseni na vidjelo, ipak prvo razmislite šta ćete reći kada želite da zavedete muškarca, a ne samo kojom bojom glasa, prenosi Super žena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:49 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:50 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.