TikTok

Bićete šokirani: Djevojka sa fotografije nije ista osoba bez šminke - VIDEO

  • Izvor: zena.blic
  • 10.09.2023. 11:22

Američka influenserka Kloi Voters postala je ekstremno popularna preko noći zahvaljujući neverovatnim transformacijama koje postiže šminkom, a njeni snimci gotovo uvijek imaju milionske preglede.

Tema je uvijek ista - kako izgleda prije, a kako poslije šminkanja. Iako je još jedna u moru dama koje kreiraju ovakav sadržaj, njene transformacije su zaiste gotovo čarobne, a ona je šminkom u stanju da promijeni lični opis za 15-ak minuta.

Iako ova brineta izgleda poput tinejdžerke ili djevojke u ranim 20-im kada je našminkana, nagađa se da je blizu 40-ih ili da je u iste već zagazila, iako nikada nije priznala koliko godina zapravo ima.

Bilo kako bilo, na fotografijama i snimcima bez šminke ona izgleda znantno starije nego na onima na kojima je tip-top skockana.


Prva vrela akcija u rijalitiju

Prva vrela akcija u rijalitiju "Elita"

Kloi i sama priznaje da je mejkap njena supermoć, a nakon šminkanja ne samo da izgleda mlađe, odmornije i svježije, već su i svi njeni sitni nedostaci prikriveni, a crte lice skoro promijenjene.

Njene transformaciju su do te mjere nevjerovatne, da mnogi sumnjaju da je uopšte riječ o istoj osobi prije i poslije šminkanja.

Ipak, Kloi je u brojnim snimcima dokazala da je na svim snimcima zaista ona.

Naravno, Kloi ima nekoliko aduta u rukavu - pored toga što na snimcima bez šminke ona namjerno bira loše osvjetljenje i pravi grimasi, u trenucima kada je našminkana koristi filtere, ali i sve popularnije nevidljive trake za zatezanje lica, koje vizuelno zatežu predio čela ili podbratka i uklanjaju bore.


Uništio Lamborghini i skupio 87 miliona pregleda

Uništio Lamborghini i skupio 87 miliona pregleda

Komentari na račun ove talentovane dame su podijeljeni - dok su jedni oduševljeni njenim umijećem, drugi tvrde da je njen izgled jedna velika laž.

"Šminka bi trebalo da bude ilegalna", "Ti si hodajuća laž", "Plaši me što postoji mogućnost da se žena ovoliko izmijeni", "Na kraju dana - ti si i dalje samo ti", neki su od komentara.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: