"Sestriću Draganu ostavljam krevet, orman i stolicu"

Čitali testament, rodbina nije mogla da se prestane smijati

 • 22.11.2019. 07:40

Na društvenim mrežama pojavio se snimak održavanja daće na groblju u Obrenovcu iz 2015. godine, koji je od strane mnogih okarakterisan kao bizaran.

Naime, na njemu se vidi kako se familija preminule žene okupila oko njenog grobnog mjesta, gdje je po njenoj isključivoj želji, pročitan testament. 

Dok su slušali starijeg člana porodice kako čita posljednju volju preminule, pojedini nisu članovi porodice nisu mogli da obuzdaju smijeh, ponajviše zbog saznanja šta su naslijedili.

- Sestriću Draganu L, ostavljam zamrzivač od 30 litara i tepih iz moje sobe. Sestriću Draganu L. ostavljam krevet, stolicu i orman. Svetlani Ceci i Dobrini Doci u znak zahvalnosti za pažnju i odvojeno vrijeme, za njegovanje mene u starosti, poklanjam plehane stvari i svu moju garderobu - glasio je testament preminule, a koji su njeni nabliži okarakterisali kao smiješan.

Video pogledajte na OVOM linku.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

 • 18:20 Čarolija Republike Srpske (ep.04)

  ''Čarolija Republike Srpske (ep.04)

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.