Astrologija

Ova tri horoskopska znaka čeka 10 godina sreće

 • Izvor: Agencije
 • 12.04.2024. 16:37

Život je uglavnom nepredvidiv i donosi uspone i padove, ali na kraju se nekako, ipak, sve kockice poslože.

Upravo to će se desiti pojedinim znakovima horoskopa u nadolazećoj deceniji. Sljedećih deset godina biće nevjerovatno srećan period za tri znaka, jer će ih pratiti napredak na svim životnim poljima.

Doživjeće finansijski uspjeh koji će im omogućiti da ostvare sve o čemu su sanjali i uživaju u životu punim plućima.

Bik

Prava sreća očekuje rođene u znaku Bika, ali moraju biti spremni na promjene. Do 2034. godine pripadnici ovog zemljanog znaka napraviće iskorak u karijeri i zauzeće vodeću poziciju ili će pokrenuti posao koji će donositi veliku zaradu.

Čeka ih prekretnica u životu, ali jako je važno da ne propuste svoju priliku. Bikovi koji nemaju partnera upoznaće svoju srodnu dušu i odlučiće da se presele, a moguća je i prinova u porodici.

Ovan

U sljedećoj deceniji Ovnovi će puno putovati i sticati nova znanja, što će potpuno promijeniti njihov pogled na život. Sreća će biti na njihovoj strani, barem do 2032. godine, pa bez problema mogu povući neke rizične poteze.

Svetlana kleči pored sanduka u kojem je njen sin Dalibor Dragijević, pali mu svijeću

Svetlana kleči pored sanduka u kojem je njen sin Dalibor Dragijević, pali mu svijeću

U njihovim životima pojaviće se osoba koja će im biti velika motivacija – moguće je da će Ovnovi upoznati ljubav svog života ili pronaći pravog prijatelja kojem će moći da vjeruju. Pripadnici ovog vatrenog znaka napraviće značajan iskorak u karijeri, a novčani problemi postaće prošlost.

Blizanci

Blizanci će konačno naučiti kojim stvarima u životu treba da daju prioritet, a to će ih učiniti mnogo srećnijim ljudima.

Osim toga, očekuje ih nevjerovatno srećan period na polju karijere i ljubavi. Mogu da očekuju ​​napredovanje na poslu ako preuzmu inicijativu i pokažu za šta su sposobni, a to će dovesti do poboljšanja njihove finansijske situacije.

Pripadnike ovog znaka čeka decenija puna radosnih događaja i blagostanja, ali moraju iskoristiti sve šanse koje im sudbina pruža, prenosi Super žena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.