Horoskop

Tri znaka odmah moraju ovo da urade: Tranzit planeta upozorava

  • Izvor: Agencije
  • 07.02.2024. 13:50

Tranzit, Mars sekstil Neptun, donosi nam uvjerenje da je ono što radimo zaista prava stvar.

Ne pokušavamo da namećemo svoje puteve drugima, jedino što zaista zahtijevamo danas je poštovanje.

Tri horoskopska znaka će danas posebno biti intuitivna i osjetljiva, ali moraju odmah da poslušaju svoju intuiciju.

1. Ovan

Naporno ste radili na sebi u smislu samopouzdanja, radne etike, ličnih ciljeva i zdravlja. Konačno ste uspjeli da uđete u tempo i ne želite da vas iko prekida u tome i ometa u tome.


Stan u BiH od 12 kvadrata prodaju za 91.000 KM

Stan u BiH od 12 kvadrata prodaju za 91.000 KM

Tokom tranzita Marsovog sekstila Neptuna, bićete veoma osjetljivi i reagovaćete burno prema svakom ko pokuša da vam udijeli savjet. Vodite računa da ne budete previše grubi u nastupu jer ćete se osjećati neprijatno i loše ukoliko otjerate voljene osobe od sebe.

Bitno je da shvatite da vam bliske osobe, zaista misle dobro. Da, sve to možete sami, ali nemojte zamjerati onima koji samo pokušavaju da vam pomognu.

2. Blizanci

Danas ćete se osjećati poletno, energično i zaljubljeno. Iskoristite kreativno raspoloženje za stvaranje.Tranzit koji vam pomaže ovog dana je Marsov sekstil Neptun.


Еvo kada počinje isplata penzija u Srpskoj

Еvo kada počinje isplata penzija u Srpskoj

Iako ćete se možda osjećati inspirisanije nego ikada ranije, možda ćete željeti da budete sami do te mjere da ćete biti grubi prema svakome ko pokuša da uđe u vaš prostor danas i da ometa vaš mir i samoću, poručuju sa sajta "Jur Tango".

3. Ribe

Osjećate se kao da ste konačno shvatili koje vještine su vam neophodne da budete najbolji u svom poslu. Tokom Marsovog sekstila Neptuna, bićete prilično uvjereni da ste vi najveći autoritet u ovom poduhvatu i da niko drugi zapravo nema pravo da se miješa.

Ne morate da sprovodite njihove savjete, ali treba da ih saslušate jer na taj način ukazujete poštovanje, piše "Sensa".

Pratite nas i putem Vibera