Na Fejsbuku poziv na likidaciju političara iz RS

 • 25.05.2015. 11:44

"Policija RS reagovaće u bilo kojem slučaju kada je riječ o pozivanju na izvršenje krivičnog djela  i svaka od tih osoba biće procesuirana po zakonu", rekao je ministar unutrašnjih poslova RS, Dragan Lukač komentarišući poziv koji se pojavio na Fejsbuku.

Riječ je o  profilu izvjesnog Borisa Dodika koji je na Fejsbuku objavio poziv  u kojem se "svi slobodni strijelci pozivaju da zaustave propast srpskog naroda", te navedeni iznosi za likvidaciju političara iz RS, među njima i predsjednika Srpske Milorada Dodika. Pojedinačno je navedeno koliko novca je određeno za kojeg političara uz napomenu da je isplata po završenom poslu.

U pozivu je navedeno:

"Svi slobodni strelci širom kugle zemaljske zaustavite jednim hrabrim činom propast srpskog naroda.Srbi su nekad i za daleko manje stvari vođama odsijecali glave na spavanju.
Ovi komunjarski izrodi zajašili su nam za vrat i uz pomoć stranih i domaćih petokolonaša ispiše nam krv. Pozivam sve rodoljube da uzmu "stvar u svoje ruke"
Srbija je večna ako su joj deca verna...
10.000 eura Đokić, Pavić , Radojičić, Radmanović
20.000 eura Bosić i Tadić
100.000 Milorad Dodik.  Isplata po završenom poslu".

Sve je potpisano imenom Boris Dodik- Berlin Crna ruka.

crna ruka

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

 • 18:20 Čarolija Republike Srpske (ep.04)

  ''Čarolija Republike Srpske (ep.04)

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.