PDP

Crnadak poslao poruku Stanivukoviću?: Para vrti tamo gdje burgija ne može

 • 25.02.2024. 12:09

Političko prepucavanje između Igora Crnatka i Draška Stanivukovića ne prestaje, a sada je Crnadak objavio pjesmu na svom Fejsbuk profilu, uz kako se može posumnjati, posvetu Stanivukoviću.

Crnadak je objavio pjesmu Zabranjenog pušenja "Dobri jarani", a zbog teksta pjesme da se naslutiti da poruku šalje gradonačelniku Banjaluke.

"Al' upamti frajeru, da ti pare ne mogu, kupit' raju iskrenu", stih je ove pjesme za koju Crnadak kaže da mu je omiljena sa albuma i da je nedjelja dan da se odmori od politike.

Gradonačelnik Banje Luke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković samouvjereno je najavio da će ponovo biti kandidat za funkciju šefa grada, a to se nije svid‌jelo stranačkim kolegama Igoru Crnatku i Milku Grmuši koji su stava da prvo organi partije trebaju donijeti odluku.

Stanivuković je izjavio kako ima punu podršku stranke i i najavio je da će opet biti kandidat te da ga "ne brinu kokodakanja onih koji ne misle dobro partiji".

Ovakve najave Stanivukovića naišle su na oštre reakcije njegovog stranačkog kolege Igora Crnatka.

Crnadak mu je odgovorio riječima: "tako je to kad pare udare u glavu, a nervoza i bahatost nad‌jačaju pristojnost i kulturno ponašanje."

Crnadak je, također, najavio da će - prema svemu sudeći - vlast u Banjaluci imati dva kandidata za gradonačelnika, a o ovim i sličnim temama je PDP diskutovao na sjednicama u četvrtak i subotu.

Nakon sjednice, Crnadak je najavio da će kroz 15 dana radna grupa koju čine predsjednik PDP-a i četiri potpredsjednika iz Banje Luke oglasiti se o ovom pitanju, odnosno budućem kandidatu za načelnika Banje Luke.


Pratite nas i putem Vibera

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.