"Ne želim da kročim u Arenu"

Josipa Lisac zaintrigirala izjavom nakon uspjeha Aleksandre Prijović

  • Izvor: Blic
  • 20.02.2024. 11:26

Pjevačica Aleksandra Prijović obara sve rekorde kada je posjećenost na njenim koncertima u pitanju, a u Zagrebu je napunila čak pet Arena.

Naime, za razliku od nje, pjevačica Josipa Lisac je održala veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova. Ona se u jednom momentu u toku koncerta obratila publici, pa je istakla da joj nije mjesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju.

– Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo htjeli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mjesto i ne želim da kročim sada tu – rekla je Josipa, a mnogi smatraju da je ovim riječima mislila na Aleksandru Prijović koja niže uspjehe, a napunila je čak pet arena u Zagrebu.

Podsjetimo, gostujući u jednoj emisiji, Josipa je na pitanje kako komentariše uspjeh Aleksandre Prijović odgovorila:

– Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore.

Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gdje je pola karata podijeljeno – istakla je Josipa tom prilikom.

Nakon Zagreba, podsjetimo, Aleksandra je održala pet koncerata u Osijeku. Pjevačica je bila posebno emotivna jer je napravila spektakl u svom rodnom kraju, a na jednom od koncerata rekla je da je veče prije spavala u rodnoj kući u Belom Manastiru.@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - Renato

Pratite nas i putem Vibera